Pastreaza-ma logat
Recuperare parola

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.tresolivos.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.tresolivos.ro este administrat de SC ROCHEF CATERER SRL cu sediul in Ploiesti, Str. IL Caragiale nr 28, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J29/1059/2010, CUI 27314226.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.tresolivos.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.tresolivos.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA (9% si 19%, dupa caz).

Pretul de achizitie prezentat pe bon va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este stabilit de comun acord cu dumneavoastra ( minim o ora ), socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea se face de catre soferii livratori, la domiciliul clientului, in termen de minim o ora de la expedierea comenzii.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspect referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Pachetul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Meniul zilei se poate comanda de luni pana vineri intre orele 12 - 17. Micul dejun se poate comanda pana la ora 13.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei si vom fi instiintati in termen de jumatate de ora de la primirea pachetului (telefonic sau pe site).

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.tresolivos.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Rochef Caterer S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.tresolivos.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiileLegii nr.677/200, clientii nostrii au urmatoarele drepturi,:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

    a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexact sau prelucrarilor nelegale;

    b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

    c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de legesi care au fost încalcate.

6) Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C Rochef Caterer S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. In conformitate cu dispozitiile OG 130/2000 obiectul de activitate exclude politica de retur, produsele livrate deteriorandu-se rapid.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art.2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.


Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizata;
d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
e) catalog;
f) telefon cu interventie umana;
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran TV cu tastatura sau ecran tactil);
k) posta electronica (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C.Rochef Caterer S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Rochef Caterer S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competent in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.tresolivos.ro.

 

Tres Olivos - Rahovei

Str. Rahovei, nr. 4, Ploiesti
0244 221 111 ; 0724 443 448 ​​​​​​​
L-D 10:00-23:00​​​​​​​
office@tresolivos.ro

Tres Olivos - Caragiale

Str. I.L. Caragiale, nr. 28, Ploiesti
0244 211 101 ; 0732 504 444 ​​​​​​​
L-D 10:00-23:00​​​​​​​
office@tresolivos.ro

Despre noi
Contact
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
__ __